Košarica

Česta pitanja

Koje su prednosti dodatka prehrani Elite Shilajit?

Elite Shilajit jača kardiovaskularnu funkciju, poboljšava probavu, ublažava simptome kroničnog umora i nesanice, povećava fizičku sposobnost i razinu energije, jača imunosni sustav, djeluje protiv stresa i tjeskobe, smanjuje upalne reakcije, pomlađuje, poboljšava libido, sprječava ispadanje kose, detoksicira tijelo, poboljšava plodnost, regulira razinu šećera i kolesterola u krvi, stimulira hormonsku ravnotežu.

Zašto je dodatak prehrani Elite Shilajit tako učinkovit?

Dodatak prehrani Elite Shilajit sadržava više od 80 korisnih hranjivih tvari potrebnih za optimalno funkcioniranje ljudskog organizma. U prirodi ne postoji tvar koja je bogatija hranjivim tvarima i mineralima kao što je shilajit. Minerali su u ionskom obliku što tijelu omogućuje da ih lako apsorbira i upotrijebi za rast i održavanje stanica. Osim toga, fulvinska i huminska kiselina u dodatku prehrani Elite Shilajit povećavaju apsorpciju i učinke drugih lijekova i dodataka prehrani koje uzimate.

Smijem li konzumirati dodatak prehrani Elite Shilajit ako već uzimam druge lijekove?

Kao i kod svih drugih dodataka prehrani preporučujemo vam da se prije uporabe posavjetujete sa svojim osobnim liječnikom. Dodatak prehrani Elite Shilajit poznat je po svojim ljekovitim učincima i nije povezan s nuspojavama ili reakcijama na druge lijekove. U slučaju da uzimate druge lijekove, preporučuje se da dodatak prehrani Elite Shilajit uzmete dva sata prije ili nakon uzimanja lijeka, jer bi Elite Shilajit mogao utjecati na apsorpciju lijeka ako se uzimaju istodobno.

Koja je preporučena dnevni doza?

Preporučena dnevna doza dodatka prehrani Elite Shilajit za opću uporabu i održavanje optimalnog zdravlja iznosi između 300–900 mg. Savjetujemo vam da počnete s dnevnom dozom od 300 mg dodatka prehrani Elite Shilajit i postupno dodajete 100 mg na dan dok ne postignete željene rezultate.

Učinak dodatka prehrani Elite Shilajit razlikuje se od osobe do osobe. Učinak ovisi o vašoj tjelesnoj težini i zdravstvenom stanju. Opisani učinci kod pojedinca se mogu osjetiti vrlo brzo nakon prve uporabe. Korisnici već nakon nekoliko dana uporabe navode poboljšanje probave, povećanje energije, poboljšanje sna i bolje osjećanje. U svakom slučaju, sve učinke dodatka prehrani Elite Shilajit osjetit ćete već nakon nekoliko tjedana redovite uporabe.

Sadržava li dodatak prehrani Elite Shilajit smolu shilajit u prirodnom obliku ili pročišćenu smolu?

Shilajit koji nalazimo u prirodi sadržava mnogo nečistoća što je posljedica dugotrajnog nastanka smole. Kako bi se osigurali svi ljekoviti učinci prirodnog shilajita, a istodobno i besprijekoran proizvod, dodatak prehrani Elite Shilajit sadržava pročišćenu smolu shilajit. Kod pročišćavanja primjenjujemo tradicionalnu ajurvedsku metodu čišćenja – smolu shilajit temeljito isperemo vodom i zatim je filtriramo kako bismo se riješili nečistoća koje nisu topive u vodi. Otopinu shilajita zatim koncentriramo zagrijavanjem na visokoj temperaturi. Pritom se oblikuju kremasti slojevi shilajita koje više puta skinemo i tako dobivamo čisti shilajit. Opisani proces čišćenja jedini je koji može očuvati najbioaktivnije sastojke smole shilajit.

Uzrokuje li uporaba nuspojave?

Proizvod Elite Shilajit bazira se na prirodnim sastojcima koji obično ne uzrokuju nuspojave. U vrlo rijetkim slučajevima moguće su alergijske reakcije na neki od sastojaka. U tom slučaju, prestanite s uporabom proizvoda.

Kada mogu očekivati prve rezultate?

Prve učinke i rezultate možete očekivati već nakon nekoliko dana uzimanja Elite Shilajita. Već pri prvoj uporabi možete očekivati povećanje energije, bolju koncentraciju, poboljšanje sna i probave.

COA potvrda?