Košarica

ZAŠTITA PODATAKA

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti. www. www.shilajit-hrvatska.com će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana posebnim zakonom.

UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.
Isporučitelj (Prodavatelj) je HerbaMedis Limited, The Black Church, St. Mary's Place, Dublin D07 P4ax, email: info@elite-shilajit.com
Kupac (potrošač) robe je posjetitelj WebShopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, predračunom, Paypalom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili Fini), internet i mobilnim bankarstvom ili prilikom pouzeća te pošalje narudžbu Prodavatelju.
Izražene cijene su maloprodajne s PDV-om.
Valuta je hrvatska kuna (kn).

REKLAMACIJE I ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTKE

Potrošaći mogu reklamirati kupljene proizvode trgovcu u pisanom obliku na email: info@elite-shilajit.com. U slučaju skrivenih nedostataka, koji nisu bili vidljivi prilikom preuzimanja, primjenjuje se odredba Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,0 78/15). Za proizvode koje je prodavatelj isporučio kupcu vrijede jamstveni uvijeti sukladno Zakonu o zaštiti potrošaća. Prema ovom zakonu, u roku četrnaest dana od primitka robe, kupac može obavijestiti prodavatelja o otkazivanju Ugovora. Pritom nije potrebno navesti razloge. Kupac je obvezan vratiti primljenu robu na adresu koju u odgovoru na email reklamacije od strane kupca naznači prodavatelj. Kupac je dužan vratiti proizvod najkasnije u roku 30 dana od otkazivanja ugovora pismenim putem. Roba mora biti neoštećena i u istoj količini (kao u trenutku primitka).. Nakon što zaprimi reklamirani proizvod prodavatelj vraća uplaćeni iznos koštanja proizvoda u roku od 15 dana od zaprimanja reklamiranog proizvoda.

NAPOMENA: Usluge www.shilajit-hrvatska.com, web shopa možete koristiti samo ako ste stariji od 18 godina.

1. Usluga
Na web portalu (internet trgovini) www.shilajit-hrvatska.com, navedene su karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave koje vrijede u trenutku zaključene narudžbe. 
Ukoliko dođe do promjena rokova dostave ili bilo koje druge važne okolnosti potrebne za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti web portala www.shilajit-hrvatska.com,
Proizvodi će Vam biti dostavljeni u roku od 1-5 radnih dana od potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent. Zadržavamo pravo produljenja roka isporuke u slučaju izvanrednih situacije, glede proizvodnje ili transporta robe.
Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Nakon završetka narudžbe pojavit će Vam se obavijest koja će potvrditi točnost i uspjesnošt narudžbe ili će upozoriti na napravilnosti tokom narudžbe.
Ukoliko se pojave nepravilnosti kod narudžbe molimo da nas kontaktirate na: info@elite-shilajit.com, te ćete na taj način provjeriti je li narudžba sigurno zaprimljena.
Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene podatke, rado ćemo Vam pomoći.
Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu ili zamjeni možete pročitati dolje, pod točkom 4. nazvanom „Povrat proizvoda".
Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni pod točkom 4., ali Vas molimo da nas prije povrata kontaktirate na info@elite-shilajit.com.


2. Isporuka proizvoda
PDostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 400,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova, ali ukoliko ste odlučili platiti proizvod pouzećem tada će vam Hrvatska pošta ili neka druga dostavna služba naplatiti naknadu za povrat novca čiji je iznos definiran važećim cijenikom Hrvatske pošte ili neke druge dostavne službe. Ukoliko ste izabrali plaćanje predračunom (internet ili mobilnim bankarstvom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI), paypalom ili kreditnim karticama a iznos kupnje je 400,00 kn i veći, tada je dostava u potpunosti besplatna. Za sve kupnje vrijednosti ispod 400,00 kn a izabrali ste plaćanje pouzećem platiti ćete troškove dostave 30,00 kn te naknadu za prijenos novca Hrvatske pošte ili neke druge dostavne službe a iznos te naknade definiran je važećim cijenikom Hrvatske pošte ili neke druge dostavne službe. Ukoliko ste izabrali plaćanje predračunom (internet ili mobilnim bankarstvom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI), paypalom ili kreditnim karticama a iznos kupnje je manji od 400,00 kn, tada ćete platiti trošak dostave u iznosu od 30,00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.
Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.shilajit-hrvatska.com, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave (pouzećem), preuzimanjem u poštanskom uredu (pouzećem), predračunom (internet ili mobilno bankarstvo, virmanom u banci,fini,pošti), kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru prilikom narudžbe.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca emailom odnosno telefonom zajedno sa informacijom o dostupnosti i predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. Ukoliko proizvode nije moguće naknadno isporučiti, za neisporučene proizvode kupoprodajni ugovor se automatski raskida.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

3. Uvjeti plaćanja
Proizvode možete platiti pouzećem, po predračunu internet ili mobilnim bankarstvom, virmanom, općom uplatnicom te kreditnom ili debitnom karticom.
Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

3.1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)
Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.
Plaćanje na rate je moguće putem kreditne kartice American Express dok je jednokratno plaćanje moguće kreditnim karticama Visa, MasterCard, American Express te debitnom karticom Maestro.

3.2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)
Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Napominjemo da kod plaćanja pouzećem dostavljač naplaćuje i naknadu za prijenos novca prema njihovom trenutno važećem cijeniku.

3.3. Internet i mobilnim bankarstvom, općom uplatnicom, virmanom
Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete odmah po završetku narudžbe dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet ili mobilnog bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode. U slučaju da niste zaprimili predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu niti u vremenu od 30 minuta od zaključenja kupovine, molimo vas da nas obavijestite na email: info@elite-shilajit.com.


4. Povrat proizvoda
Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa kojeg nam možete slikati ili skenirati te poslati na email: info@elite-shilajit.com. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 15 dana od primitka proizvoda.
Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:
u roku 14 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi kupac mora obavijestiti prodavatelja pisanim putem o reklamaciji na email: info@elite.shilajit.com te poslati prodavatelju na adresu koju je prodavatelj naznačio u povratnom emailu ali ne kasnije od 30 dana od primitka proizvoda.


Postupak vraćanja proizvoda:

proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju, pri povratu, biti potpuno neoštećeni, bez prljavštine, u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

U slučaju povrata proizvoda ili zamjene proizvoda zbog nekog nedostatka, proizvod mora biti čist i uz njega priložen opisan nedostatak, odnosno razlog vraćanja ili reklamiranja. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email info@elite-shilajit.com.
Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje originalne ambalaže/dodataka* uz proizvod vraćenog proizvoda:

* dodatcima uz proizvod smatraju se: uputstva za korištenje (u pisanom obliku) te orginalna kutija u kojoj se proizvod prodaje.

NAPOMENA: postotci umanjenja, ovisno o situaciji mogu biti kumulativni (npr. u slučaju da nedostaje ambalaža ili je ambalaža u vrlo lošem stanju– ukupan postotak umanjenja iznosi 20% a za proizvod koji je otvoren i nedostaje sadržaj 50%)

Proizvod se vraća neotvoren u orginalnoj ambalaži koja je u neoštećenom stanju. 0%
Oštećena ambalaža -10%
Nedostaje ambalaža -20%
Nedostaje dio sadržaja proizvoda -40%
Nedostaje ambalaža i dio sadržaja proizvoda -50%.


5. Jamstvo povrata novca
Proizvodi za koje dajemo jamstvo su u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane tvrtke HerbaMedis Limited. Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda te vam jamčimo da ćete kupnjom naših proizvoda biti zadovoljni kvalitetom, učinkovitošću naših proizvoda i usluga.
Ukoliko niste zadovoljni s našim proizvodom ili uslugom pozivamo vas da nam vratite proizvod te ćemo vam sukladno točki 4. izvršiti povrat iznosa plaćenog proizvoda. Kupac je dužan čuvati račun te nam ga predočiti prilikom zahtjeva za povrat novca. Jamstvo povrata novca počinje teći od dana izvršavanja plaćanja narudžbe pa do četrnaestog dana nakon primitka proizvoda. Oštećenja i promjene na proizvodima koje su posljedica nepravilnog korištenja i nepostupanja u skladu s uputama za upotrebu ne podliježu jamstvu povrata novca odnosno podliježu postocima umanjenja povratnog iznosa iz točke 4.


6. Zamjena proizvoda
Ako želite naručeni i primljeni proizvod zamijenili za drugi, obavezno je prije kontaktirati nas na info@elite-shilajit.com, a nakon toga prema dogovoru proizvod poslati poštom na adresu koju vam navedemo. Nakon što primimo proizvod kojeg želite zamijeniti, novi proizvod poslat ćemo na vašu željenu adresu za dostavu. Obje poštarine snosite vi. Razliku između cijene zamijenjenih proizvoda plaća kupac ili ako se radi o pretplaćenom iznosu prodavatelj vraća preplaćeni iznos kupcu.

Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.


7. Način podnošenja prigovora potrošača
Sukladno čl. 10 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu poslati u pisanom obliku na email info@elite.shilajit.com (te ćemo Vam bez odgađanja,radnim danom, pisanim putem potvrditi primitak prigovora.

Odgovor na prigovor poslati ćemo vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.


8. Sklapanje ugovora o kupoprodaji
8.1. HerbaMedis Limited putem www.shilajit-hrvatska.com, internet stranica, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrazca za narudžbu, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega).
8.2. Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.shilajit-hrvatska.com, internet prodaje uz plaćanje cijene toga proizvoda (dalje: Ugovor).
8.3. Ponudu tvrtkeHerbaMedis Limited za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu, koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen Uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtske HerbaMedis Limited i korisnika.
8.4. Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke HerbaMedis Limited od strane korisnika na jedan od slijedećih načina:
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe korisnika
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe putem telefonske odnosno mobilne linije
8.5. U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.).


9. Pravo na jednostrani raskid ugovora
Korisnik ima pravo, ne navodeći razloge, jednostrano raskinuti Ugovor (narudžbu), ali najkasnije do 12:30 sati slijedečeg radnog dana ako je narudžba potvrđena dan ranije, odnosno najkasnije do 12:30 sati istog radnog dana ako je narudžba potvrđena tog istog radnog dana. Zbog velike brzine kojom prodavatelj obrađuje narudžbe te ih šalje na otpremu i dostavu, kasnije od navedenog vremena prodavatelj neće moći zaustaviti isporuku proizvoda jer će biti u većini slučajeva već predana dostavnoj službi.


10. Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora
10.1. Za ostvarenje prava na jednostrani raskid Ugovora, korisnik mora obavijestiti tvrtku HerbaMedis Limited o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na info@elite-shilajit.com, a u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, i adresu elektroničke pošte.
10.2. Izjavu, odnosno obavijesti poslati elektroničkom poštom na info@elite-shilajit.com, a u kojem će mu slučaju tvrtka HerbaMedis Limited bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.


11. Učinci jednostranog raskida ugovora
11.1. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat zaprimljenog novca uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtka HerbaMedis Limited zaprimila korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.
11.2. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu, a u slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa to će mu se i omogućiti.
Povrat novca tvrtka HerbaMedis Limited može izvršiti tek nakon što joj proizvod bude vraćen.
11.3. Korisnik je dužan proizvod poslati na adresu koju mu prodavatelj navede u odgovoru, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtci HerbaMedis Limited uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora, te sve izravne troškove povrata proizvoda korisnik mora snositi sam.
11.4. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom.


12. Jamstvo privatnosti
HerbaMedis Limited obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
Svi djelatnici HerbaMedis Limited i poslovni partneri obvezni su poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (npr. newslettera…).

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu HerbaMedis Limited čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima HerbaMedis Limited kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

HerbaMedis Limited jamči da osobni podaci korisnika Web trgovina www.shilajit-hrvatska.com neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da HerbaMedis Limited može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.


13. Pravne odredbe
Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka HerbaMedis Limited, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke HerbaMedis Limited (Internet trgovina). HerbaMedis Limited ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. HerbaMedis Limited se obvezuje primjenjivati sve mjere u razumnoj domeni sigurnosti i to u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i prozvoda, te sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se preko CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

HerbaMedis Limited ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika HerbaMedis Limited Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. HerbaMedis Limited se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i isporučeni krajnjem kupcu. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email info@elite-shilajit.com U slučaju da naručenog artikla, u trenutknu narudžbe nema kao raspoloživog, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Opće uvjete internet trgovina www.shilajit-hrvatska.com,

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, email adresa ili adresa stanovanja. HerbaMedis Limited ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem u nagradnim igrama koje mi organiziramo.

Korištenje i odavanje osobnih podataka

HerbaMedis Limited koristit će Vaše osobne podatke izričito u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama. HerbaMedis Limited neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Narudžbe, ankete i natjecanja

HerbaMedis Limited traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu, kontakt…) te ponekad financijske informacije kao što su broj kreditne kartice, vlasnik kreditne kartice i datum kad ističe njezin rok važenja. Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbi krajnjeg kupca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere podataka ili narudžbi ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.

Ponekad se na web portalima www.shilajit-hrvatska.com, korisnici pozivaju na sudjelovanje u anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim manifestacijama, anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (email adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene na taj način, tj. anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja u nagradnim igrama i sličnim manifestacijama kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.

Zaposleni u tvrtki HerbaMedis Limited su obvezni poštovati povjerljivost podataka krajnjih kupaca i svih osoba koje na web portalima www.shilajit-hrvatska.com, ostave svoje podatke.


Sloboda izbora

Davanje podataka prihvaćamo kao Vašu dobrovoljnju privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i različite obavijesti. Osobe koje se žele odjaviti s našeg e-časopisa (newslattera) i ostalih obavijesti mogu to učiniti u svakom trenutku slanjem maila s odjavom na info@elite-shilajit.com.
Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni).


Kada dođete na web portale www.shilajit-hrvatska.com, automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci . Iste informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Takvi se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.


Cookies („Kolačići")

HerbaMedis Limited koristi ih isključivo radi prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim Internet stranicama, zbog promatranja dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.
Sigurnost

HerbaMedis Limited. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.
Maloljetnici

Prema zakonu o zaštiti potrošača, ugovor (narudžbu) u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Veze prema ostalim Internet stranicama

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice i njihove poddomene tvrtke HerbaMedis Limited

Pravo na informacije

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili obradi podataka, slobodno kontaktirajte putem e-maila na: info@elite-shilajit.com.


14. Odustajanje od narudžbe
U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.shilajit-hrvatska.com, kontaktirajte nas na e-mail adresu: info@elite-shilajit.com.

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.


15. Obavijest o promjenama
Ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vezi naše politike Zaštite osobnih podataka, Općih uvjeta, Izjave o sigurnosti, Plaćanja i dostave, Kontakata ili nekih drugih informacija na našim Internet stranicama i/ili na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno, kao takve, od datuma objavljivanja one će odmah biti pravovaljane, stoga Vas molimo da prije upotrebe ove internet stranice pročitate gore navedene Izjave (kategorije).


16. Izvansudsko rješavanje sporova
U slučaju spora između Kupca i Prodavatelja, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje.

Postupak pred sudovima časti provodi se sukladno Pravilniku o Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Pravilniku Suda časti pri Hrvatskoj obrtničkoj komori kojima se propisuje da su članovi vijeća tih sudova, osim nezavisnih pravnih stručnjaka i predstavnika trgovaca, i predstavnici potrošača.

Mirenje pred centrima za mirenje provodi se sukladno odredbama Zakona o mirenju, te sukladno Pravilniku o mirenju centra za mirenje

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora će uz suglasnost ministra nadležnog za zaštitu potrošača donijeti odluke o troškovima u postupcima pred Sudom časti Hrvatske gospodarske komore i Sudom časti Hrvatske obrtničke komore.


17. Rješavanje sporova
Platforma Europske komisije za rješavanje sporova putem Interneta omogućuje rješavanje sporova vezanih uz kupnju kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu.
Pristup platformi:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Potvrda prethodne obavijesti
Prihvaćanjem ovih općih prodajnih i jamstvenih uvjeta, potvrđujete da ste primili prethodnu obavijest.

HerbaMedis Limited
The Black Church,
St. Mary's Place,
Dublin D07 P4ax,
Ireland
Company ID No.: 603523
IBAN: IE46 CPAY 9911 9996 4000 16

E:info@elite-shilajit.com