Košarica

Användning

AnvändningTa en skopa (300 mg) av Elite Shilajit-produkten cirka 30 minuter före din första måltid. Tillsätt Elite Shilajit-produkten till varmt vatten, te, mjölk, kaffe eller dryck av ditt val, vänta i omkring 10 minuter för att hartset ska lösas upp i vätskan och sen dricka det. Du kan också ta produkten utan vätska. För optimal effekt, ta 2–3 skopor av produkten varje dag, dvs. en skopa på morgonen före din första måltid, en skopa omkring en timme före sömn, och den tredje (extra) skopan före lunch. Efter öppnandet förvara produkten på ett mörkt och torrt ställe.

För illustration:

100 mg Shilajit -harts motsvarar storleken av ett riskorn
300 mg Shilajit -harts motsvarar en ärtas storlek

ShilajitBiverkningar


 
Användningen av Elite Shilajit kosttillskott är säker och har inga biverkningar. Elite Shilajit kosttillskott är en produkt av hög kvalitet som är av helt naturligt ursprung. Shilajit förekommer på höga höjder i Altai och Himalaya, där det ännu inte finns några skadliga effekter på människor. Noggranna renings-, transport- och fyllningsprocesser bevarar alla positiva egenskaper hos Shilajit som finns i naturen. Elite Shilajit kosttillskott framställs av Shilajit -harts som tillhandahålls av noggrant utvalda leverantörer från de högsta höjderna i Himalaya. Endast Shilajit från de högsta höjder i HImalaya är helt säkert för konsumtion och den är mest effektiva.

Produkten har testats för tungmetaller. Produkten förpackas i en steril anläggning för framställning av kosttillskott i EU under strikta villkor. Elite Shilajit-produkten garanterar högsta kvalitet, annars garanteras pengarna tillbaka.