Košarica

Vanliga frågor och svar

När kan jag förvänta mig de första resultaten?

De första effekterna och resultaten kan förväntas efter några dagar efter intag av Elite Shilajit. Vid första användning kan man förvänta sig ökad energi, ökad koncentration och förbättrad sömn och matsmältning.

Orsakar användningen av Shilajit biverkningar?

Elite Shilajit-produkten är baserad på naturliga ingredienser som normalt inte orsakar biverkningar. Det är mycket sällsynt att allergiska reaktioner mot något av ingredienserna är möjliga. I så fall sluta använda produkten.

Innehåller Elite Shilajit kosttillskott Shilajit harts i naturlig form eller ren harts?

Shilajit i sin natur innehåller mycket föroreningar till följd av långvarig bildning av harts. För att ge alla terapeutiska effekter av naturlig Shilajit, samtidigt som produkten är felfri, innehåller Elite Shilajit kosttillskott renat Shilajit harts. Reningsprocessen följer den traditionella Ayurvediska reningsmetoden, dvs. Shilajit sköljs grundligt med vatten och filtreras sedan för att avlägsna vatten olösliga föroreningar. Shilajit-lösningen koncentreras därefter genom uppvärmning vid en hög temperatur. Det bildar krämiga lager av Shilajit, som är skummade flera gånger för att få ren Shilajit. Den beskrivna reningsprocessen är den enda som kan bevara de mest bioaktiva beståndsdelarna i Shilajit -harts.

Vilket är det rekommenderade dagliga intaget?

Det rekommenderade dagliga intaget av Elite Shilajit kosttillskott för allmän användning och bevarande av optimal hälsa är mellan 300 och 900 mg. Du rekommenderas att börja med en daglig dos på 300 mg Elite Shilajit och tillsätt gradvis 100 mg per dag tills du når önskade resultat.

Effekten av Elite Shilajit skiljer sig från en individ till en annan, beroende på kroppens vikt och hälsotillstånd. De beskrivna effekterna kan märkas strax efter det första intaget. Efter flera dagar rapporterar användarna oftast om förbättrad matsmältning, ökad energi och förbättrad sömn och välbefinnande. Hur som helst kommer alla effekter av Elite Shilajit att märkas efter flera veckors reguljärt bruk.

Kan jag ta Elite Shilajit kosttillskott om jag tar andra läkemedel?

När det gäller alla andra kosttillskott rekommenderas du att rådfråga din läkare innan du använder dem. Elite Shilajit kosttillskott är kända för dess läkande effekt och är inte relaterade till biverkningar eller reaktioner på andra läkemedel. Om du tar andra läkemedel, rekommenderas att du tar Elite Shilajit kosttillskott 2 timmar före eller efter intag av läkemedlet, eftersom Elite Shilajit kan påverka absorptionen av läkemedlet om det tas samtidigt.

Varför är Elite Shilajit kosttillskott så effektivt?

Elite Shilajit kosttillskot innehåller över 80 nyttiga näringsämnen som krävs för att människokroppen skall fungera optimalt. Det finns inget ämne i naturen som är rikare än Shilajit av näringsämnen och mineraler. Mineraler finns i joniskform som gör det möjligt för kroppen att lätt absorbera dem och använda dem för celltillväxt och konservering. Dessutom fulvosyrorna och humussyrorna i Elite Shilajit kosttillskott ökar absorptionen och effekten av andra läkemedel och kosttillskott.

Vilka är fördelarna med Elite Shilajit kosttillskott?

Elite Shilajit stärker hjärt-kärlsystemet, förbättrar matsmältningen, lindrar symptomen av kronisk trötthet och sömnlöshet, ökar fysisk prestanda och energinivå, ökar immunsystemet, minskar stress och ångest, hämmar inflammatoriska reaktioner, har en föryngringseffekt, förbättrar sexualdriften, förhindrar håravfall, avgiftar kroppen, förbättrar fertiliteten, reglerar blodsocker- och kolesterolhalten, stimulerar hormonbalansen och så vidare.

COA certifikat?