Košarica

Pogosta vprašanja

Kakšne so koristi prehranskega dopolnila Elite shilajit?

Elite shilajit krepi delovanje srca in ožilja, izboljšuje prebavo, lajša simptome kronične utrujenosti in nespečnosti, povečuje telesno zmogljivost in raven energije, krepi imunski sistem, deluje proti stresu in tesnobi, zmanjšuje vnetne reakcije, deluje pomladitveno, izboljšuje libido, preprečuje izpadanje las, raztruplja telo, izboljšuje plodnost, uravnava krvni sladkor in holesterol, spodbuja hormonsko ravnovesje.

Zakaj je prehransko dopolnilo Elite shilajit tako učinkovito?

Prehransko dopolnilo Elite shilajit vsebuje več kot 80 koristnih hranil, potrebnih za optimalno delovanje človeškega telesa. V naravi ni snovi, ki bi bila bolj bogata s hranilnimi snovmi in minerali, kot je shilajit. Minerali so v ionski obliki, ki omogoča telesu, da jih zlahka absorbira in uporabi za rast in vzdrževanje celic. Poleg tega fulvinska in huminska kislina v prehranskem dopolnilu Elite shilajit povečujeta absorbcijo in učinkovanje drugih zdravil in prehranskih dopolnil, ki jih jemljete.

Ali lahko zaužijem prehransko dopolnilo Elite shilajit v primeru, da že jemljem druga zdravila?

Kot pri vseh drugih prehranskih dopolnilih vam priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim osebnim zdravnikom. Prehransko dopolnilo Elite shilajit je znano po svojih številnih zdravilnih učinkih. Nezaželenih stranskih učinkov ali z reakcij na druga zdravila ni. V primeru, da jemljete druga zdravila, je priporočljivo, da zaužijete prehransko dopolnilo Elite  shilajit 2 uri pred ali po uporabi zdravila, saj bi lahko Elite shilajit vplival na večjo absorbcijo zdravila kot običajno, v primeru, da ga vzamemo istočasno.

Kakšen je priporočen dnevni odmerek?

Priporočeni dnevni odmerek prehranskega dopolnila Elite Shilajit za splošno uporabo in za vzdrževanje optimalnega zdravja je med 300–900 mg. Svetujemo vam, da začnete z dnevnim odmerkom 300 mg prehranskega dopolnila Elite Shilajit in postopoma dodajate 100 mg na dan, dokler ne dosežete želenih rezultatov.

Učinkovanje prehranskega dopolnila Elite shilajit se lahko razlikuje od posameznika do posameznika. Učinkovanje je odvisno od vaše telesne teže in zdravstvenega stanja. Opisani učinki se pri posamezniku lahko občutijo že kmalu po prvem zaužitju. Uporabniki že po nekaj dnevih uporabe poročajo o izboljšanju prebave, povečanju energije, izboljšanju spanca, boljšemu počutju. Vsekakor pa boste vse učinke prehranskega dopolnila Elite shilajit občutili že po nekaj tednih redne uporabe.

Ali je prehransko dopolnilo Elite shilajit vsebuje smolo shilajit v naravni obliki ali prečiščeno smolo?

Shilajit, kot ga najdemo v naravi, vsebuje veliko nečistoč, kar je posledica dolgotrajnega tvorjenja smole. Za zagotovitev vseh zdravilnih učinkov naravnega shilajita ter hkrati tudi neoporečnega izdelka, prehransko dopolnilo Elite shilajit vsebuje prečiščeno smolo shilajit. Pri prečiščevanju sledimo tradicionalni ajurvedski metodi čiščenja – smolo shilajit temeljito speremo z vodo in nato filtriramo, da se znebimo v vodi netopnih nečistoč. Raztopino shilajita nato koncentriramo s segrevanjem na višji temperaturi. Pri tem se oblikujejo kremaste plasti shilajita, ki jih večkrat posnamemo ter tako dobimo čisti shilajit. Opisani proces očiščenja je edini, ki lahko ohrani vse pomembnejše bioaktivne sestavine smole shilajit.

Ali uporaba povzroča stranske učinke?

Izdelek Elite shilajit je 100% gorska smola iz Himalaje. Izdelek temelji na naravnih sestavinah, ki ne povzročajo stranskih učinkov. V zelo redkih primerih so možne alergijske reakcije na katero od sestavin. V takem primeru prenehajte z uporabo izdelka.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?

Prva učinkovanja in rezultate lahko pričakujete že po nekaj dnevni uporabi prehranskega dopolnila Elite shilajit. Že ob prvi uporabi pa lahko pričakujete povečanje energije, boljšo koncetracijo, izboljšanje spanja in izboljšanje prebave.

Kdaj lahko pričakujem pošiljko?

Vsa naročila oddana do 12.00 ure odpošljemo še isti delovni dan. Naročila oddana po 12.00 uri odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljke pošiljamo preko kurirske službe DPD. Uradni rok dostave je tri delovne dni, navadno pošiljka prispe naslednji delovni dan po odpošiljanju.

Zakaj še nisem dobil potrditvene e-pošte?

V primeru, da potrditvene e-pošte niste prejeli v roku 24 ur po oddanem naročilu, najprej preverite mapo z vsiljeno pošto. V primeru, da sporočila tudi tam ni, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte info@elite-shilajit.com.

Kako lahko privarčujem pri stroških poštnine?

V kolikor se boste pri vašem naročilu odločili za več škatlic hkrati (dve ali več), boste prejeli količinski popust, hkrati pa bo tudi poštnina brezplačna.

COA certifikat?