Košarica


Algemene voorwaarden1. Introductie

De algemene voorwaarden van de online winkel Elite Shilajit zijn opgesteld in overeenstemming met de Wet consumentenbescherming. De online winkel elite-shilajit.com wordt beheerd door Herbamedis limited.; hierna genoemd de aanbieder. De gebruiker is de persoon die ons systeem gebruikt, dat wil zeggen de koper in de online winkel; hierna genoemd de koper. De algemene voorwaarden bespreken de werking van de Elite-shilajit online winkel, de rechten van kopers en de zakelijke relatie tussen de aanbieder en de koper.

2. Bestelling

Na de bestelling ontvangt de koper binnen 24 uur na inzending een ontvangstbewijs in zijn e-mail. Elke annulering van een bestelling kan binnen 2 uur door de koper na ontvangst van de orderbevestiging worden gedaan via e-mailadres info@elite-shilajit.com. In het geval dat de koper het contract niet binnen de afgesproken termijn annuleert, betekent dit dat het contract voor de aankoop van producten tussen de koper en de aanbieder is gesloten. De leverancier bereidt de goederen voor en verzendt ze binnen de afgesproken tijd.

Het contract (bestelling) wordt in elektronische vorm op de server van de aanbieder opgeslagen en is per e-mail voor de koper via info@elite-shilajit.com beschikbaar. De koper kan de aanbieder op zijn telefoonnummer bellen of contact met hem opnemen via e-mail info@elite-shilajit.com om de gegevens te verifiëren of om de juistheid van de levering te garanderen.

De vermelding van technische middelen die identificatie en correctie van fouten mogelijk maken voorafgaand aan de gunning van de opdracht: de winkelwagen is gedurende de gehele browsertijd op de Elite-shilajit-website toegankelijk. Voordat u bestelt, is een volledig overzicht van de bestelling beschikbaar, evenals de mogelijkheid om terug te bladeren naar de online bestelling en alle producten te verwijderen.

3. Leveringstijd en bezorging

De leverancier verzameld en verzendt het product binnen maximaal 2 werkdagen na het bestellen. De zending wordt meestal binnen 3-5 werkdagen geleverd. De leveringspartner is GLS/DPD. In het geval dat de klant het pakket niet binnen de genoemde termijn ontvangt, dient de klant de aanbieder hiervan op de hoogte te stellen via e-mail info@elite-shilajit.com.

4. Verzendkosten

Voor bestellingen boven de € 70, is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de € 70, brengt de provider de verzendkosten aan de koper in rekening. Het vaste tarief van levering van goederen in dit geval is € 5,00.

5. Prijzen

De productprijzen zijn in euro's en inclusief btw. De prijzen zijn geldig op het moment van toekenning van het contract en hebben geen vooraf bepaalde geldigheid. De prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

6. Betalingen

De aanbieder biedt de volgende veilige betaalmethoden:

• Stripe

• creditcard (Visa / Mastercard)


7. Annuleren van de bestelling

Elke annulering van een bestelling kan door de koper binnen twee uur na ontvangst van de bevestiging van de bestelling op het e-mailadres van de provider info@elite-shilajit.com worden gedaan. In het geval dat de koper het contract niet binnen de afgesproken termijn annuleert, betekent dit dat het contract voor de aankoop van producten tussen de koper en de aanbieder is gesloten.


8. Kwijtschelding van aansprakelijkheid

De aanbieder is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de meningen over producten die zijn geschreven door gebruikers op de website. Opinies en productbeoordelingen zijn meningen van een individu en niet noodzakelijk de positie van de redactie van de elite-shilajit.com website.

Hoewel de provider probeert om nauwkeurige foto's van producten te maken, moeten alle foto's als symbolisch worden beschouwd. De foto's bevatten niet de functies van het artikel.

De Bieder behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment en op elke manier te wijzigen, ongeacht de reden en zonder voorafgaande kennisgeving.

HerbaMedis Limited
The Black Church,
St. Mary's Place,
Dublin D07 P4ax,
Ireland
Company ID No.: 603523
IBAN: IE46 CPAY 9911 9996 4000 16

E:info@elite-shilajit.com