Košarica

Ingrediënten

Het Elite Shilajit voedingssupplement bevat de gezuiverde, natuurlijke minerale shilajit-hars, gezuiverd volgens de strikte biologische standaarden. De gezuiverde shilajit hars bevat meer dan 80 heilzame voedingsstoffen die nodig zijn voor het optimaal functioneren van het menselijk lichaam. Er is geen substantie in de natuur dan shijalit die rijker is in voedingsstoffen en mineralen.

Samenstelling

Voedingswaarden

Enkele dosis
0,3g
Aantal doses per product
100
Hoeveelheid per dosis
Calorieën15
Vetten0
Koolhydraten0
Proteïnen0
Cholesterol0
Ingrediënten %
Fulvinezuur
60%
Humuszuur
12%
Calcium4%
Mangaan3%
Selenium1%
Magnesium3%
Kalium
1%
Ijzer6%
Shilajit

8 belangrijkste ingrediënten

Fulvinezuur

Fulvinezuur is een krachtig antioxidant. Het is bewezen dat het de hersenactiviteit stimuleert en de aggregatie van tau-eiwit remt, wat essentieel is voor het ontstaan of de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer. Het is de krachtigste natuurlijke elektrolyt en heeft een ontstekingsremmend effect. Fulvinezuur trekt veel vitaminen, mineralen en andere substanties naar zichzelf toe, waardoor lichaamscellen gevoed worden en voor celbalans zorgt. Tegelijkertijd verhoogt fulvinezuur de energie en versnelt het de regeneratie.

Humuszuur

Humuszuur trekt ook veel vitaminen en mineralen naar zich toe en zorgt daardoor dat vitaminen en mineralen sneller via de bloedsomloop naar de cellen verplaatsen. Humuszuur is een extreem belangrijke substantie voor het versterken van het immuunsysteem en heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Onderzoek heeft aangetoond dat humuszuur de ontsteking en zwelling van gewrichten remt. Bovendien is humuszuur belangrijk voor de regeneratie van beschadigd weefsel en botten.

Selenium

Selenium is het belangrijkste mineraal voor het goed functioneren van het lichaam. Selenium speelt een belangrijke rol bij de spijsvertering en normale schildklieractiviteit en is cruciaal voor de menselijke gezondheid. Bovendien is het buitengewoon gunstig voor het immuunsysteem en cognitieve vaardigheden, terwijl het hart- en vaatziekten voorkomt.

Kalium

Kalium is cruciaal voor het functioneren van het zenuwstelsel, omdat het een vitale rol speelt in de activatie van zenuwimpulsen door het zenuwstelsel. Zenuwimpulsen helpen spiersamentrekkingen, hartslag, reflexen en vele andere processen in het lichaam in evenwicht te brengen. Bovendien verlaagt kalium de bloeddruk en voorkomt botontkalking en nierstenen. Het hedendaagse dieet zorgt niet voor een voldoende opname van kalium.

Calcium

Calcium speelt een belangrijke rol in veel basisfuncties van het menselijk lichaam. Het menselijk lichaam heeft calcium nodig voor de bloedcirculatie, spierfunctie en het vrijgeven van hormonen. Calcium helpt ook bij het overbrengen van berichten van de hersenen naar andere lichaamsdelen. Bovendien is het van belang voor gebits- en botgezondheid, omdat het de structuur en sterkte van botten in het menselijk lichaam beïnvloed. De laatsten zijn niet in staat om zelf calcium te produceren, daarom moet calcium via de voeding ingenomen worden.

Mangaan

Mangaan is een mineraal dat nodig is voor het normaal functioneren van de hersenen, het zenuwstelsel en vele andere enzymsystemen in het menselijk lichaam. Hoewel het menselijk lichaam tot 20mg mangaan in de nieren, lever, alvleesklier en botten kan opslaan, moet mangaan ook via voedsel worden opgenomen voor een optimale lichaamsfunctie. Mangaan speelt een belangrijke rol in het metabolisme, regelt de bloedsuikerspiegel, vermindert ontstekingsreacties, verlicht en voorkomt premenstruele krampen en helpt een gezonde schildklier te behouden.

Magnesium

Magnesium is een van de zeven belangrijkste mineralen die het lichaam nodig heeft om normaal te kunnen functioneren. Magnesium is betrokken bij ontelbare processen in het menselijk lichaam, dat is waarom het in grote hoeveelheden ingenomen dient te worden. Zelfs een gezond dieet biedt vaak niet voldoende hoeveelheden magnesium. Adequate inname kan helpen om problemen met botten, het bloedvatenstelsel, diabetes en andere aandoeningen te voorkomen.

Ijzer

Omdat ijzer de belangrijkste component van hemoglobine is, is ijzer een bijzonder belangrijk mineraal. Hemoglobine is een substantie die in rode bloedcellen wordt gevonden wat zuurstof bindt en het via de longen door het hele lichaam transporteert. IJzertekort veroorzaakt bloedarmoede, waar de belangrijkste symptomen vermoeidheid, hoofdpijn, verhoogde hartslag en duizeligheid zijn.

Meer dan 80 andere natuurlijke ingrediënten...

Elite shilajit bevat ook veel spoorelementen. Het menselijk lichaam bevat zeer kleine hoeveelheden van zulke mineralen, normaal gesproken minder dan 5 gram per organisme. Bovendien is de dagelijks aanbevolen hoeveelheid klein, gewoonlijk tot 100mg per dag. Ondanks de minimale aanwezigheid in het lichaam zijn zulke mineralen vitaal voor het normaal functioneren van het lichaam. (Elektrolyten, metabolisme, energie, detoxificatie, hormoonbalans enz.). De spoorelementen die in Shijalit worden gevonden zijn: zink, jodium, fluoride, koper, natrium, chloor, fosfor, zink, chroom, kobalt, broom, nikkel, boor, silicium, vanadium, lithium, aluminium, strontium, germanium, lood, rubidium, tin enz. Naast mineralen bevat Shijalit ook een aantal organische zuren, koolstof-60 en veel meer.
 
COA certificaat