Košarica

Gebruik

Gebruik


 
Neem ongeveer 30 minuten voor uw eerste maaltijd één lepeltje (300mg) van het Elite Shilajit. Voeg het Elite Shilajit-product toe aan warm water, thee, melk, koffie of drankje naar keuze, wacht ongeveer 10 minuten tot de hars in het drankje is opgelost en drink het op. U kunt het product ook zonder vloeistof doorslikken. Voor een optimaal effect dient u 2 tot 3 lepeltjes per dag in te nemen, bijvoorbeeld een schep in de ochtend voor uw eerste maaltijd, een lepeltje ongeveer een uur voordat u gaat slapen en het derde (aanvullende) lepeltje voor de lunch. Bewaar het product na opening op een donkere en droge plaats.

Ter illustratie:

100mg shilajit-hars komt overeen met de maat van een rijstkorrel
300mg shilajit-hars komt overeen met de maat van een doperwt

ShilajitBijwerkingen


Het gebruik van het Elite Shilajit voedingssupplement is veilig en heeft geen bijwerkingen. Het Elite Shilajit voedingssupplement is een topkwaliteit product van geheel natuurlijke oorsprong. Shilajit komt op grote hoogten van de Altai en Himalayas voor, waar nog geen schadelijke, menselijke invloeden zijn. Zorgvuldige purificatie, transport en opslagprocessen preserveren alle positieve eigenschappen van de shilajit die in de natuur worden gevonden. Het Elite Shilajit voedingssupplement is geprepareerd uit de shilajit-hars die geleverd wordt door zorgvuldig geselecteerde leveranciers uit de hoogste hoogten van de Himalayas. Enkel shilajit-hars van de hoogste hoogten van de Himalayas is compleet veilig voor consumptie en het meest effectief.

Het product is getest op zware metalen. Het product is verpakt in een steriele fabriek voor de productie van voedingssupplementen in de EU onder de meest strikte condities. Het Elite Shilajit-product garandeert de hoogste kwaliteit, anders is er een geld-terug-garantie.