Košarica

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?

De eerste effecten en resultaten kunnen worden verwacht na een paar dagen innemen van Elite Shilajit. Vanaf het eerste gebruik kan men verhoogde energie, verbeterde concentratie en verbeterde slaap en spijsvertering verwachten.

Veroorzaakt het gebruik van shilajit bijwerkingen?

Het Elite Shilajit-product is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die normaal gesproken geen bijwerkingen geven. Heel zelden zijn allergische reacties op een van de ingrediënten mogelijk. Stop in dat geval met het gebruik van het product.

Bevat het Elite Shilajit voedingssupplement shilajit-hars in natuurlijke vorm of als gezuiverd hars?

Shilajit zoals het in de natuur gevonden wordt bevat veel onzuiverheden als gevolg van langdurige harsvorming. Om alle therapeutische effecten van natuurlijk shilajit te bieden en het product onveranderd te laten bevat het Elite Shilajit voedingssupplement gezuiverde shilajit-hars. Het zuiveringsproces volgt de traditionele Ayurvedische zuiveringsmethode, d.w.z. shilajit wordt grondig met water gespoeld en dan gefilterd om de niet in water-oplosbare onzuiverheden re verwijderen. De shilajit oplossing wordt dan geconcentreerd door het te verwarmen op een hoge temperatuur. Dat vormt romige lagen shilajit, die verschillende malen worden afgeroomd om pure shilajit te verkrijgen. Het beschreven zuiveringsproces is de enige die de meest bioactieve ingrediënten van shilajit-hars kan behouden.

Wat is de aanbevolen dagelijkse dosis?

De aanbevolen dagelijkse dosis van het Elite Shilajit voedingssupplement voor algemeen gebruik en voor het behouden van een optimale gezondheid is tussen 300 en 900mg. U wordt geadviseerd om te starten met een dagelijkse dosis van 300mg Elite Shilajit en geleidelijk 100mg per dag toe te voegen totdat u de gewenste resultaten bereikt.

Het effect van Elite Shilajit kan van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht en medische conditie. De beschreven effecten kunnen snel na de eerste inname waargenomen worden. Na een aantal dagen melden gebruikers regelmatig over verbeterde spijsvertering, verbeterde energie en verbeterde slaap en welzijn. In ieder geval, alle effecten van Elite Shilajit worden na een aantal weken van regelmatig gebruik waargenomen.

Kan ik het Elite Shilajit voedingssupplement innemen als ik andere medicijnen gebruik?

Net als voor alle andere voedingssupplementen wordt aangeraden om eerst contact op te nemen met uw huisarts voordat u het gaat gebruiken. Het Elite Shilajit voedingssupplement staat bekend om zijn helende effecten en is niet gerelateerd aan bijwerkingen of reacties op andere medicatie, het wordt aangeraden dat u het Elite Shilajit voedingssupplement inneemt twee uur voor of na u het medicijn inneemt, omdat Elite Shilajit de opname van het medicijn kan beïnvloeden indien het tegelijkertijd wordt ingenomen.

Waarom is het Elite Shilajit voedingssupplement zo effectief?

Het Elite Shilajit voedingssupplement bevat meer dan 80 nuttige voedingsstoffen die nodig zijn om het menselijk lichaam optimaal te laten functioneren. Er is geen substantie in de natuur dan shilajit dat rijker is aan voedingsstoffen en mineralen. Mineralen worden in ionische vorm aangetroffen, waardoor het lichaam ze eenvoudig kan absorberen en ze te gebruiken voor celgroei en celbehoud. Bovendien verhogen de fulvine- en humuszuren in het Elite Shilajit voedingssupplement de opname en het effect van andere medicijnen en voedingssupplementen die genomen worden.

Wat zijn de voordelen van het Elite Shilajit voedingssupplement?

Elite Shilajit versterkt het cardiovasculaire systeem, verbetert de spijsvertering, verlicht symptomen van chronische vermoeidheid en slapeloosheid, verhoogt de fysieke prestatie en het energieniveau, verbetert het immuunsysteem, vermindert stress en angst, voorkomt ontstekingsreacties, heeft een verjongend effect, verbetert de zin in seks, voorkomt haaruitval, ontgift het lichaam, verbetert de vruchtbaarheid, reguleert de bloedsuikerspiegel en cholesterolwaarden, stimuleert de hormoonbalans en nog meer.

COA certificaat?