Felhasználói feltételek |
Košarica

1. Bevezető

A Elite Shilajit webüzlet felhasználói feltételei a fogyasztóvédelmi törvény alapján készültek. A Elite Shilajit webüzletet a Herbamedis limited üzemelteti; a folytatásban üzemeltető. A felhasználó az a személy, aki használja rendszerünket, vagyis a webüzlet vásárlója; a folytatásban vásárló. Az ügyvitel általános feltételei szabályozzák a Elite Shilajit webüzlet működését, a vásárlók jogait, illetve az üzemeltető és a vásárló közötti ügyviteli viszonyt is.

2. Megrendelés

A megrendelés leadása után 24 órán belül a vásárló a megadott e-mali címére megkapja a megrendelés megerősítését. A megrendeléstől a vásárló a megerősítő e-mail beérkezése utáni két órában még visszaléphet, ha ezt jelzi az info@elite-shilajit.com címre. Amennyiben ez nem történik meg az üzemeltető és a vásárló közötti adásvételi szerződés érvényesnek tekintendő. Az üzemeltető ezután a megbeszélt időpontban előkészíti az árut a kiszállításra és kiszállítja ezt.

A szerződés (megrendelés) elektronikai formában kerül elmentésre az üzemeltető szerverén, a vásárlónak hozzáférhető az info@elite-shilajit.com címen. A vásárló az adatellenőrzés, illetve a kiszállítás pontosságának biztosítása érdekében felhívhatja az üzemeltetőt a megadott telefonszámokon, illetve elérheti az info@elite-shilajit.com címen is.

Megrendelés leadása előtti technológiai eszközök, amelyek lehetővé teszik az esetleges hibák kijavítását: a kosár a Elite Shilajit weblapjának böngészése közben mindig elérhető. A megrendelés leadása előtt a vásárló teljes egészében és részletekben ellenőrizheti a megrendelését, ezt módosíthatja, illetve meg is szüntetheti.

3. A kiszállítás és a kiszállítási határidő

Az üzemeltető a megrendelés után legfeljebb kettő munkanapon belül becsomagolja és elküldi a terméket. A kiszállítási partnerünk a DPD  Magyarország. A kiszállítás hivatalos határideje 2-5 munkanap. Amennyiben a megrendelő a csomagot 7 munkanap alatt sem kapja meg, a vevő ezt jelezni köteles az  info@elite-shilajit.com címre.

4. A kiszállítás költségei

A 15.000,00 forint feletti vásárlás esetében a kiszállítás díjtalan A 15.000,00 forintnál kisebb megrendelések esetében a kiszállítás költsége 1.100,00 forint.

A postai utánvétel esetében 535,00 forint kezelési költség kerül felszámolásra.

5. Árak

Az árak magyar forintban vannak kifejezve. Az árak a megrendelés pillanatában érvényesek és nem rendelkeznek előre meghatározott érvényességgel. Az árak előzetes értesítés nélkül is megváltozhatnak. A kínálat a készlet erejéig érvényes.

6. Fizetés

Az üzemeltető kettő fizetési módot tesz lehetővé:
A postai utánvétel esetében a küldemény átvételekor kell megfizetni a küldemény árát és a szállítási költségeket. A szállítási költségek 535,00 forintot tesznek ki.
A másik módja a fizetésnek a hitelkártyák használata a Paypal rendszerben. A Paypal internetes fizetési módszer VISA, Mastercard és egyéb hitelkártyák segítségével, amely 100% -os biztonságot ad a vevőnek.

7. A megrendelés visszahívása

A megrendelés esetleges visszahívását a megrendelést megerősítő e-mail beérkezése utáni két órában hívhatja vissza az üzemeltető e-mail címére üzenve. Amennyiben az említett időszakban a megrendelés nem kerül visszahívásra, a megrendelő és az üzemeltető közötti adásvételi szerződés érvényessé válik.

8. Jog a vásárlás visszahívására és az áruvisszajuttatására a fogyasztóvédelmi törvény alapján

A webüzletben található termékekre a fogyasztóvédelmi törvényben leírtak alapján érvényes a jótállás. Ez alapján a vevőneka termék kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van értesítenie az üzemeltetőt, hogy eláll az adásvételi szerződéstől. Ennek okait nem köteles feltüntetni. A vevő köteles a kézhez kapott terméket sérülésmentesen és azonos mennyiségben visszajuttatni az üzemeltető címére legkésőbb 30 nap a szerződésbontási értesítés elküldésé után. A termék kézhezvételétől számított 14 napon belüli termék visszaküldése esetében a vevő nem köteles értesítenie az üzemeltetőt a szerződésbontásról, ez ebben az esetben magától értetendő. A vételárat (a szállítási, illetve kezelési költségeket nem) az üzemeltető köteles teljes egészében visszajuttatni a vevőnek legkésőbb 30 napon belül a szerződésbontásról szóló értesítés kézhezvételétől.

9. Felelősségkorlátozás

Az üzemeltető nem felel a weblap felhasználói által írt, a termékről szóló vélemények tartalmáért. A vélemények és termékminősítések egyéni vélemények és nem biztos, hogy tükrözik a elite-shilajit.com. szerkesztőségének véleményét.

Annak ellenére az üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, a termékekről készült fényképek élethűek legyenek, a fényképeketszimbolikusnak kell tekinteni. A fényképek nem biztosítják a termék tulajdonságait.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az ügyvitel feltételeit bármikor és bárhogyan, októl függetlenül és előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

10. Személyes adatok védelme


A szolgáltató az európai általános adatvédelmi rendelettel (ang.  General Data Protection Regulation – GDPR; a folytatásban rendelet) és a Személyes adatok védelméről szóló törvénnyel összhangban az adatok transzparens és gondos kezelését biztosítja. Az e-hírek jelentkezési űrlapjának kitöltésével a felhasználó egyetért a törvény értelmében személyes adatoknak minősülő adatok közvetítésével. Ebben az esetben ez az e-mail cím. Bejelentkezéskor a felhasználó egyetérthet a személyes adatainak következő célú felhasználásával:  
1.) A szolgáltató híreinek és egyéb érdekességeinek közvetítése az engedély visszavonásáig érvényes a következőkben:
az adatok felhasználása az aktuális hírekről, újdonságokról és kedvezményekről szóló e-hírek időleges küldéséhez
az adatok exportálása, tárolása és feldolgozása marketingautomatizáló applikációban, amely a szolgáltatónak lehetővé teszi az e-hírek küldését
minden személyes adat kizárólag a szolgáltatások kivitelezésének céljából kerül felhasználásra és nem hozzáférhető nyilvánosan, hacsak ezt a felhasználó kifejezetten, külön dokumentumban nem engedélyezi.

AZ ÖN JOGAI A MEGADOTT BELEEGYEZÉSEK ALAPJÁN

A felhasználó állandó vagy ideiglenes jelleggel bármikor visszavonhatja a személyes adatok kezelőjének a jogot az adatainak felhasználásához. Ilyen jellegű követelését bármikor címezheti az info@elite-shilajit.com e-mail címre és részletezheti, mely szolgáltatásokról mond le. 

Emellett a felhasználó a következő jogokkal is rendelkezik:
Joga van tájékoztatót kérni saját személyes adatairól, ezek kezeléséről, a kezelés és a tárolás törvényességéről;
Joga van a személyes adatok javításához, ill. kiegészítéséhez, amelyet a szolgáltatónak azonnal, szükségtelen időhúzás nélkül el kel végezni;
Joga van a személyes adatok kitörléséhez a törvényes keretek által biztosított mértékben, a kitörlést a szolgáltató szükségtelen időhúzás nélkül köteles elvégezni;
Joga van az adatkezelés korlátozásához, ha ellentmond a személyes adatok pontosságának, ha a kezelés törvénytelen és az adatok törlése helyett a kezelés korlátozása mellett dönt, illetve azokban az esetekben, amikor a szolgáltató az adatokat jogi kereset érvényesítése, kivitelezése vagy védelem céljából használja;
Joga van az adatok közvetítéséhez egyéb szolgáltatónak, vagyis a saját személyes adatainak strukturált, általánosan használt és olvasható formájú átvételéhez és közvetítéséhez, ha ez technikailag megoldható.
Joga van bármikor fellebbezni a saját személyes adatai kezelése ellen, ha ez törvényes érdekek, illetve közvetlen értékesítés céljából folyik. Amennyiben az egyén a közvetlen értékesítés miatt fellebbezz, az adatainak kezelését a szolgáltató azonnal köteles megszüntetni. 
Joga van az adatkezelő ellen az ellenőrző szervnél fellebbezni, ha úgy tartja a kezelés nincs összhangban a rendelettel. 

JOGÉRVÉNYESÍTÉSI ELJÁRÁS 

A felhasználó a beleegyezés aláírásával tudomásul veszi, hogy a fent említett követeléseket írásos formában közvetítheti az adatkezelőhöz az info@elite-ehilajit.com e-mail címre. 

Tudomásul veszi, hogy a szolgáltató a biztonságos személyi azonosítás érdekében a felhasználótól kiegészítő adatokat is kérhet, bármilyen intézkedést visszautasíthat, amennyiben bizonyítani tudja, a felhasználó nem azonosítható biztonságosan.

Tudomásul veszi, hogy a szolgáltató a fenti személyes adatokkal és jogokkal kapcsolatosan felvetett követelésre köteles szükségtelen időhúzás, és a követelés időpontjától számított legfeljebb egy hónapon belül válaszolni. 

A szolgáltató megfelelő technológiai és szervezési eszközöket használ a személyes adatok átvitelének és tárolásához, illetve védelméhez. A szolgáltató ebből a célból 128-bites SSL certifikátumot alkalmaz. 11. Fellebbezések és perek

Az üzemeltető betartja az érvényes fogyasztóvédelmi szabályozást és köteles hatékony fellebbezéskezelő rendszert felállítani. A vevő az üzemeltetőt telefonon, e-mail formájában, illetve írásban postán keresztül érheti el. Az üzemeltető öt munkanapon belül köteles értesítenie a vevőt, hogy kézhez kapta a fellebbezést, illetve a további eljárás lefolyásáról is. Az üzemeltető törekedik arra, hogy az esetleges nézeteltérések megegyezésre jussanak.

Amennyiben megegyezésre nem kerül sor, a perekben az illetékes ljubljanai bíróság illetékes.
A weboldal üzemeltetője:

HerbaMedis Limited
The Black Church,
St. Mary's Place,
Dublin D07 P4ax,
Ireland
Company ID No.: 603523
IBAN: IE46 CPAY 9911 9996 4000 16

E:info@elite-shilajit.com