Összetevők |
Košarica

Összetétel

Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő tisztított természetes ásványi shilajit gyantát tartalmaz, amelyet szigorú szerves normák szerint tisztítanak. A tisztított shilajit gyanta több mint 80 hasznos tápanyagot tartalmaz, amelyek az emberi test optimális működéséhez szükségesek. A természetben nincs tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdagabb anyag, mint a shilajit.

Összetétel

Tápanyag tények

Egyszeri adag
0,3g
Adagok száma termékenként
100
Mennyiség adagonként
Kalória15
Zsírok0
Szénhidrátok0
Fehérjék0
Koleszterin0
összetevők %
Fulvosav
60%
Huminsav
12%
Kalcium4%
Mangán3%
Szelén1%
Magnézium3%
Kálium
1%
Vas6%
Shilajit

8 kulcs összetevők

Fulvosav

A fulvosav erős antioxidáns. Bizonyítottan stimulálja az agytevékenységet és gátolja a tau-fehérje aggregációját, amely létfontosságú az Alzheimer-kór kialakulásához vagy kialakulásához. Ez a legerősebb természetes elektrolit és gyulladáscsökkentő hatású. A fulvosav sok vitamint, ásványi anyagot és más anyagot vonz magához, így táplálja őket a test sejtjeivel és biztosítja a sejtek egyensúlyát. Ugyanakkor a fulvosav növeli az energiát és felgyorsítja a regenerációt.

Huminsav

A huminsav sok vitamint és ásványi anyagot is magához vonz, így biztosítva, hogy a vitaminok és ásványi anyagok a véráramon keresztül gyorsabban eljussanak a sejtekbe. A huminsav rendkívül fontos anyag az immunrendszer megerősítésében, és erőteljes gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Kutatások kimutatták, hogy a huminsav gátolja az ízületek gyulladását és duzzadását. Ezenkívül a huminsav fontos a sérült szövetek és csontok regenerációjában.

Szelén

A szelén kulcsfontosságú ásványi anyag az emberi test megfelelő működéséhez. A szelén fontos szerepet játszik az emésztésben és a pajzsmirigy normális működésében, és döntő fontosságú az emberi egészség szempontjából. Ezenkívül rendkívül előnyös az immunrendszer és a kognitív képességek számára, miközben megakadályozza a szív- és érrendszeri betegségeket.

Kálium

A kálium döntő fontosságú az idegrendszer működéséhez, mivel létfontosságú szerepet játszik az idegrendszeren keresztüli idegi impulzusok aktiválásában. Az idegi impulzusok segítenek egyensúlyban tartani az izmok összehúzódásait, a szív pulzusát, a reflexeket és sok más folyamatot a testben. Ezenkívül a kálium csökkenti a vérnyomást és megakadályozza az oszteoporózist és a veseköveket. A mai étrend nem biztosít elegendő káliumbevitelt.

Kalcium

A kalcium fontos szerepet játszik az emberi test számos alapvető funkciójában. Az emberi testnek kalciumra van szüksége a vérkeringéshez, az izomműködéshez és a hormonok felszabadulásához. A kalcium segít az üzenetek továbbításában az agyból más testrészekbe is. Ezenkívül létfontosságú a fogak és a csontok egészsége szempontjából, mivel befolyásolja az emberi test csontjainak szerkezetét és erejét. Ez utóbbi nem képes önmagában előállítani a kalciumot, ezért a kalciumot étellel kell bevenni.


Mangán

A mangán egy ásványi anyag, amely az agy, az idegrendszer és az emberi test számos más enzimrendszerének normál működéséhez szükséges. Bár az emberi test legfeljebb 20 mg mangánt tárol a vesékben, a májban, a hasnyálmirigyben és a csontokban, a mangánt étellel is el kell fogyasztani a test optimális működése érdekében. A mangán fontos szerepet játszik az anyagcserében, szabályozza a vércukorszintet, csökkenti a gyulladásos reakciókat, enyhíti és megelőzi a menstruáció előtti görcsöket, és elősegíti az egészséges pajzsmirigy fenntartását.

Magnézium

A magnézium egyike a hét legfontosabb ásványi anyagnak, amelyre a szervezetnek szüksége van a normális működéshez. A magnézium számos folyamatban vesz részt az emberi testben, ezért kell nagy mennyiségben bevenni. Még az egészséges táplálkozás is gyakran nem biztosít elegendő mennyiségű magnéziumot. A megfelelő bevitel segíthet megelőzni a csontokkal, a szív- és érrendszerrel, a cukorbetegséggel és más rendellenességekkel kapcsolatos problémákat.

Vas

Mivel a vas a hemoglobin fő összetevője, rendkívül fontos ásványi anyag. A hemoglobin a vörösvértestekben található anyag, amely megköti az oxigént, így a tüdőn keresztül az egész testet hordozza. A vashiány vérszegénységet okoz, ahol a fő tünetek fáradtság, fejfájás, felgyorsult szívműködés és szédülés jelentkeznek.

Több mint 80 egyéb természetes összetevő...


Az Elite shilajit számos nyomás ásványt is tartalmaz. Az emberi test nagyon kis mennyiségben tartalmaz ilyen ásványi anyagokat, rendszerint kevesebb, mint 5 gramm szervezetenként. Továbbá az ajánlott napi bevitel kicsi, általában napi 100 mg-ig. A testben való minimális jelenlét ellenére ezek az ásványi anyagok létfontosságúak az emberi test normális működéséhez (elektrolitok, anyagcsere, energia, méregtelenítés, hormonegyensúlyozás stb.). A szilajitban található nyomelemek: cink, jód, fluorid, réz, nátrium, klór, foszfor, cink, króm, kobalt, bróm, nikkel, bór, szilícium, vanádium, lítium, alumínium, stroncium, germánium, ólom, rubídium, ón stb. Az ásványi anyagok mellett a Shilajit számos szerves savat, szén-60-at és még sok mást tartalmaz.
 
COA bizonyítvány