Használat |
Košarica

Használat

Használat


 
Fogyasszon el egy adag (300 mg) Elite Shilajit terméket kb. 30 perccel az első étkezés előtt. Adja hozzá az Elite Shilajit terméket meleg vízhez, teához, tejhez, kávéhoz vagy egy választott italhoz, várjon körülbelül 10 percet, amíg a gyanta feloldódik a folyadékban, és igya meg. A terméket folyadék nélkül is beviheti. Az optimális hatás érdekében naponta 2-3 adagot fogyasszon el, azaz egy adagot reggel az első étkezés előtt, egy adagot kb. egy órával az alvás előtt, a harmadik (további) adagot pedig ebéd előtt. Felbontás után tartsa a terméket sötét és száraz helyen.

Szemléltetésképpen:

100mg shilajit gyanta megfelel a rizsszem méretének
300mg shilajit gyanta megfelel a borsó méretének

ShilajitMellékhatások


 
Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő használata biztonságos és nincs mellékhatása. Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő kiváló minőségű, teljesen természetes eredetű termék. A Shilajit az Altaj és a Himalája nagy magasságában található meg, ahol még nincsenek káros emberi hatások. A gondos tisztítási, szállítási és töltési folyamatoknak köszönhetően megőrzik a természetben található shilajit minden pozitív tulajdonságát. Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő a shilajit gyantából készül, amelyet gondosan kiválasztott szolgáltatók szállítanak a Himalája legmagasabb magasságából. Csak a Himalája legmagasabb magasságából származó shilajit gyanta fogyasztása teljesen biztonságos és a leghatékonyabb.

A terméket a nehézfémek szempontjából tesztelték. A terméket az EU-ban a legszigorúbb feltételek mellett étrend-kiegészítők előállításához steril üzemben csomagolják. Az Elite Shilajit termék garantálja a legmagasabb minőséget, és így tudjuk a pénz visszafizetése garantálni.