Gyakran ismételt kérdések |
Košarica

Gyakran ismételt kérdések

Mikor számíthatok az első eredményekre?

Az első hatások és eredmények az Elite Shilajit szedése után néhány napra számíthatnak. Első használatakor megnövekedett energiára, fokozott koncentrációra és jobb alvásra és emésztésre lehet számítani.

A shilajit használata okozhat mellékhatásokat?

Az Elite Shilajit termék természetes összetevőkön alapul, amelyek általában nem okoznak mellékhatásokat. Nagyon ritkán lehetséges allergiás reakció bármelyik összetevőre. Ilyen esetben hagyja abba a termék használatát.

Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő shilajit gyantát tartalmaz természetes formában vagy tisztított gyantát?

A Shilajit, amint a természetben megtalálható, sok szennyeződést tartalmaz a gyanta hosszan tartó képződésének eredményeként. A természetes shilajit minden terápiás hatásának biztosítása érdekében, a termék hibátlan megőrzése mellett az Elite Shilajit étrend-kiegészítő tisztított shilajit gyantát tartalmaz. A tisztítási folyamat a hagyományos ájurvédikus tisztítási módszert követi, vagyis a shilajit-ot alaposan leöblítjük vízzel, majd szűrjük a vízben oldhatatlan szennyeződések kivonására. A shilajit oldatot ezután magas hőmérsékleten melegítve bepároljuk. Ez krémes shilajit rétegeket képez, amelyeket többször fölözölnek, hogy tiszta shilajit jöjjön létre. Az ismertetett tisztítási eljárás az egyetlen, amely megőrzi a shilajit gyanta legtöbb bioaktív összetevőjét.

Mi az ajánlott napi bevitel?

Elite Shilajit étrend-kiegészítő ajánlott napi bevitele általános használatra és az optimális egészség megőrzésére 300 és 900 mg között van. Javasoljuk, hogy napi 300 mg Elite Shilajit adaggal kezdje, és fokozatosan adjon hozzá napi 100 mg-ot, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

Az Elite Shilajit hatása egyénenként eltérő, testtömegétől és egészségi állapotától függően. A leírt hatások nem sokkal az első bevitel után érezhetők. Néhány nap elteltével a felhasználók általában az emésztés javulásáról, az energia megnövekedéséről, valamint az alvás és a közérzet javításáról számolnak be. Mindenesetre az Elite Shilajit minden hatása érezhető lesz több hét rendszeres használat után.

Fogyaszthatom az Elite Shilajit étrend-kiegészítőt, ha más gyógyszereket szedek?

Mint minden más étrend-kiegészítő esetében, javasoljuk, hogy használat előtt konzultáljon orvosával. Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő gyógyhatásairól ismert, és nem kapcsolódik káros mellékhatásokhoz vagy más gyógyszerekkel szembeni reakciókhoz. Ha más gyógyszereket szed, ajánlott az Elite Shilajit étrend-kiegészítőt 2 órával a gyógyszer szedése előtt vagy után bevenni, mivel az Elite Shilajit befolyásolhatja a gyógyszer felszívódását, ha egyidejűleg szedik.

Miért olyan hatékony az Elite Shilajit étrend-kiegészítő?

Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő több mint 80 hasznos tápanyagot tartalmaz, amelyek az emberi test optimális működéséhez szükségesek. A természetben nincs tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdagabb anyag, mint a shilajit. Az ásványi anyagok ionos formában találhatók, lehetővé téve a test számára, hogy könnyen felszívja őket, és felhasználja a sejtek növekedésére és megőrzésére. Ezenkívül az Elite Shilajit étrend-kiegészítő fulvinsav és huminsav növeli az egyéb bevitt gyógyszerek és étrend-kiegészítők felszívódását és hatását.

Milyen előnyei vannak az Elite Shilajit étrend-kiegészítőnek?

Az Elite Shilajit erősíti a szív- és érrendszert, javítja az emésztést, enyhíti a krónikus fáradtság és álmatlanság tüneteit, növeli a fizikai teljesítőképességet és az energiaszintet, fokozza az immunrendszert, csökkenti a stresszt és a szorongást, gátolja a gyulladásos reakciókat, fiatalító hatású, javítja a nemi vágyat, megakadályozza a hajat veszteség, méregteleníti a testet, javítja a termékenységet, szabályozza a vércukor- és koleszterinszintet, serkenti a hormonegyensúlyozást stb.

COA bizonyítvány?