Teremtés |
Košarica

Teremtés

Bár évmilliók alatt az Ázsiát borító buja növényzet lebomlott és rétegenként lerakódott


A természetes erők, különösen a lemezes tektonika, egyre nagyobb nyomást gyakorolnak ezekre a rétegekre. Több évezreden át több mint 6 500 különböző növényfaj élt valamilyen geológiai szimbiózisban, ami vastag, fekete, gyantás anyagot hozott létre, amely csapdába esett az Altáj és a Himalája hegységben, a Kaukázusban és a régió más ismert hegymászóiban. A föld alatt növekvő nyomás miatt a szilajit gyanta kiszivárgott a sziklák repedéseiből. A Silajit a hegyi gyanta, a hegy vére.

Az altájiak, a Himalája és az indiai szubkontinensen más hegységek lakói évezredek óta ismerik a szilajit gyantát. A legenda szerint az altáji szökőkútban tartózkodó emberek a fehér majmok nyári vándorlását figyelték, amikor felfedezték, hogy a majmok egy vastag, gyantás anyagot rágtak, amely szivárgott a meleg nyári hónapokban a sziklák repedésein. Ennek a gyantás anyagnak tulajdonították ezen majmok erejét és egészségét, és kíváncsiságból maguk kezdték használni. Azonnal észrevették számos egészségügyi előnyét ennek a titokzatos vegyületnek. Nem tartott sokáig, amíg a szilajit gyanta az ayurvédikus gyógyszer egyik kulcselemévé vált. A Charaka Samita című ősi ayurvédikus szöveg kimondja, hogy ebben az univerzumban nincs olyan betegség, amelyet ne lehetne hatékonyan kezelni a Silajit-tal. "Az univerzumban nincs olyan kezelhető betegség, amelyet ne lehetne meggyógyítani Silajittal, azzal a feltétellel, hogy azt a megfelelő időben, megfelelő gyógyszerekkel kombinálva és az előírt módszer szerint szedjék. Amikor egy egészséges ember beveszi a Shilajit-ot, az megadja nekik az energia rendkívüli lendülete. "

A természetben a Shilajit gyanta különböző színekben jelenik meg - a fehértől a feketéig. Úgy gondolják, hogy minél sötétebb, annál több tápanyagot tartalmaz.
Elite Shilajit

Az extrakció és a szűrés folyamata


Az Elite Shilajit étrend-kiegészítő csak 100% -ban természetes hegyi gyantát tartalmaz. A sziklákon át szivárgó szilajit gyanta sok szennyeződést tartalmaz, ami a gyanta kiterjedt létrehozásának eredménye. A természetes Shilajit és hibátlan termék minden egészségügyi előnyének biztosítása érdekében az Elite Shilajit étrend-kiegészítő tisztított Shilajit gyantát tartalmaz. A Silajit gyanta tudományos kutatása a megtisztított gyanta tanulmányozásán alapul. Csak a tisztított Shilajit gyanta használható biztonságosan, és biztosítja a leírt pozitív egészségügyi előnyöket.

A tisztítási eljárás a hagyományos ayurvédikus tisztítási módszert követi - a Silajit gyantát alaposan vízzel mossuk és szűrjük a vízben oldhatatlan anyagok ártalmatlanítása érdekében. A Shilajit oldatot magasabb hőmérsékleten történő melegítéssel koncentrálják (ugyanakkor a hőmérséklet nem lehet túl magas, mivel vannak pozitív tulajdonságai). Ez lehetővé teszi a shilajit krémes rétegeinek kialakulását, amelyeket többször betakarítanak, így tiszta shilajitot kapunk. Az ismertetett tisztítási eljárás az egyetlen, amely megőrzi a Shilajit gyanta leghatékonyabb bioaktív összetevőit, különösen a fulvosavat és a huminsavat, valamint a dibenzo-alfa-pironokat.